Burgerimies Akseli Herlevi laajentaa – uusi Naughty BRGR -ravintola Jyväskylään: "Ollut vain ajan kysymys"
Burgerimiehenäkin tunnettu Akseli Herlevi avaa neljännen Naughty BRGR -hampurilaisravintolaketjunsa Jyväskylään.
Suomen ensimmäinen Top Chef ja Subin uuden Burgerimies-tv-sarjan tähti, keittiömestari Akseli Herlevi laajentaa Naughty BRGR-hampurilaisravintolaketjunsa Jyväskylään.
Burgereihin viime vuosina erikoistunut Herlevi haluaa tarjota Jyväskylän keskeisimmälle liikepaikalle avautuvassa ravintolassaan perinteikkään opiskelijakaupungin hinta-laatu -suhteeltaan parhaan burgerielämyksen.
Ensimmäinen Naughty BRGR avautui Helsinkiin 2015, ja hampurilaisiin erikoistunut ravintolaketju on sittemmin avannut myös Turussa ja Tampereella.
Uusi ravintola aukeaa Kolmikulman kauppakeskuksen toritasoon.
– On ollut vain ajan kysymys, milloin pääsemme Jyväskylään. Paine laajentaa sinne on ollut kova, sillä vilkkaassa opiskelijakaupungissa on ainakin meille tulvineiden kyselyiden mukaan kova nälkä laadukkaalle hampurilaiselle, Herlevi kertoo tiedotteessa.
Burgeri on hyvä laatumittari ravintolalle
Akseli Herlevin intohimona on täydellisen hampurilaisen luominen ja tavoitteensa eteen on hän tehnyt kenties enemmän töitä kuin kukaan muu suomalaiskokki. Herlevi on muun muassa tehnyt useita kansainvälisiä tutkimusmatkoja kasvattaakseen hampurilaisiin liittyvää tietotaitoa niin ravintolansa, kuin myös koko Suomen hampurilaiskulttuurin kehittämiseksi.
– Voin olla täysin hampurilaishullu, mutta burgeri on hyvä ja selkeä laatumittari sekä yksittäiselle ravintolalle, että sitä ympäröivälle kaupungille ja kulttuurille. Vaikka suuret massat ovat vasta löytämässä laatuhampurilaiset niin ravintoloissa kuin kotona, ovat burgerit nyt suositumpia kuin koskaan.
– Erinomainen hampurilainen on yksinkertaista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua kansainvälistä katuruokaa, johon kaikilla pitää olla mahdollisuus, Herlevi toteaa.
Lähde: Naughty BRGR
Burgerimies Subilla keskiviikkoisin klo 21.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa