Emilyn nerokas jämäruoka villitsee: "Lohta, riisiä... ja jääpala"
Emily Marikon kehittelemä ruoka lohen ja riisin jämistä on noussut valtaisaan suosioon videopalvelu TikTokissa, kertoo muun muassa Insider.
Videolla toinen TikTok-hitti, jonka juuri testasimme!
TikTok-käyttäjä Emily Marikon suosio on viimeisen muutaman viikon aikana suorastaan räjähtänyt. Uutissivusto Insiderin mukaan alun perin tubettajana aloittaneen Emilyn videot nousivat suuren yleisön tietoisuuteen syyskuussa, kun videopalvelu alkoi yhtäkkiä suositella naisen videoita käyttäjille ympäri maailman.
Emilyn suosio pomppasi, kun hän jakoi TikTokissa viraalihitiksi nousseen videon, jossa valmistaa ruokaa jääkaapin jämistä. Emily tekee videolla kulhoruoan, johon käyttää edellispäivän lohta ja riisiä. Annos viimeistellään soijakastikkeella, Kewpie-majoneesilla sekä srirachalla ja höystetään lopuksi vielä merilevällä, avokadolla sekä kimchilla.
Emilyn videolla on jo yli 40 miljoonaa katselukertaa. Jos video ei näy, katso se täältä.
Emilyn resepti on todella simppeli ja pohjautuu japanilaiseen keittiöön. Naisella itsellään on japanilaiset sukujuuret. Syy ohjeen suosioon piilee myös ruoan valmistustavassa: Emily lämmittää riisin ja lohen mikrossa jääpalatekniikan avulla. Riisin joukkoon laitetaan siis jääpala, jotta se ei kuivu mikrossa uudelleen lämmittäessä.
Emily on julkaissut lohi-riisihitistään myös muita versioita ensimmäisen videon suosion myötä. Myös TikTok-palvelu on noteerannut reseptin huiman suosion.
Jos video ei näy, katso se täältä.
– Emily Mariko lyö läpi TikTokissa tällä hetkellä käyttämällä lohta, riisiä...ja jääpalan, TikTok twtiittasi.
Insiderin mukaan lohi-riisikulhosta on kovaa vauhtia tulossa samanlainen ilmiö, kuin esimerkiksi dalgona-kahvi tai uunifetapasta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka