Rob Collignon päätti kehitellä jäätelön, joka ei sula lämpimälläkään säällä.
Gastronaut Ice Cream ei häiriinny helteestä vaan säilyttää rakenteensa kuumallakin ilmalla. Patukan mallinen jäätelö näyttää erikoiselta, mutta muuttuu syödessä rakenteeltaan tismalleen samanlaiseksi kuin normaalikin jäätelö.
Sulamattoman jäätelön idea perustuu kylmäkuivaukseen, jossa jäätelöön ei lisätä kuin hyppysellinen suolaa.
Jäätelön kehitellyt Rob Collignon kertoo kehitelleensä ideaansa kolmen vuoden ajan. Hän muun muassa jätti työnsä ja myi asuntonsa panostaakseen tuotteen kehittelyyn.
Perinteisesti kylmäkuivaus on ollut käytössä etenkin astronauteilla, mutta Collignonin keksintö mahdollistaa makuelämyksestä nauttimisen myös tavallisille tallaajille.
Sulamatonta jäätelö on saatavilla muun muassa minttu-suklaanmakuisena.
Lähde: Mirror
Kokeile:
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.