Huippukokki Hans Välimäki vieraili Huomenta Suomen Makuja-osiossa ja paljasti huikean vinkin, jolla kotikokki saa pizzan maistumaan äärimmäisen makoisalta.
Pizza on erinomainen lohturuoka, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Onneksi huippukokki Hans Välimäki kertoo kaikille Makuja.fi:n lukijoille erinomaisen vinkin, jolla pizzapohjasta saa entistä paremman makuisen.
– Jos taikina kohoaa kylmässä, niin siihen muodostuu käymisen seurauksena maitohappoja, joka tekee pizzasta maukkaamman, mies kertoo.
Huippukokin mukaan pizzan tärkein osa on pohja ja heti tämän jälkeen toisena tulee tomaattikastike. Välimäki paljastaakin Huomenta Suomen Makuja-osiossa, mitä aineksia täydelliseen kastikkeeseen kannattaa laittaa.
Hans Välimäen pizzareseptit löytyvät täältä.
Vilkaise videolta, kuinka sinäkin saat aikaiseksi täydellisen pizzan! Huippukokki vinkkaan myös, kuinka grillaukseenkin sopivan pizzakiven saa korvattua helposti.
8:00
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa
Sujuuko pizzan grillaaminen sinulta kuin leikki? Hae mukaan Grillikuume-ohjelmaan täältä!