Näin saat paistetun pekonin maistumaan entistäkin paremmalta!
Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kokki Harri Syrjäsen vierailusta Huomenta Suomessa. MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä juontajille muun muassa hämmentävän maistiaisen: vaniljajäätelöä, oliiviöljyä ja sormisuolaa. Lisäksi kokki antoi vinkkejä makaronilaatikon maustamiseen.
Lue myös: Harri Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä hämmentävän maistiaisen
Penslaa pekoni!
Lähetyksessä tuli puhe myös oudon toimivista makuyhdistelmistä. Syrjäsellä oli mielessä yksi erityinen pekonivinkki:
– Tykkään todella paljon, kun laitan pekonia uuniritilälle ja penslaan sen vaahterasiirapilla.
Lopputuloksena saa kokin mukaan suolaisen makean ja rapean pekoniherkun.
– Voi käyttää jälkiruoassa ja suolaisessa ruoassa.
Lue myös: Näin Harri Syrjänen maustaisi makaronilaatikon
Katso myös: Mitä sinä maistat? Harri Syrjänen huijasi juontajien makunystyröitä
9:26