Harri Syrjänen lisää pekoniin yhden ainesosan – lyömätön lopputulos!

Pekoni Harri Syrjänen
Harri Syrjäsen mielestä yksi ainesosa tekee pekonista täydellistä. Shutterstock/MTV

Näin saat paistetun pekonin maistumaan entistäkin paremmalta!

Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kokki Harri Syrjäsen vierailusta Huomenta Suomessa. MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä juontajille muun muassa hämmentävän maistiaisen: vaniljajäätelöä, oliiviöljyä ja sormisuolaa. Lisäksi kokki antoi vinkkejä makaronilaatikon maustamiseen.

Penslaa pekoni!

Lähetyksessä tuli puhe myös oudon toimivista makuyhdistelmistä. Syrjäsellä oli mielessä yksi erityinen pekonivinkki:

– Tykkään todella paljon, kun laitan pekonia uuniritilälle ja penslaan sen vaahterasiirapilla.

Lopputuloksena saa kokin mukaan suolaisen makean ja rapean pekoniherkun.

– Voi käyttää jälkiruoassa ja suolaisessa ruoassa.

Katso myös: Mitä sinä maistat? Harri Syrjänen huijasi juontajien makunystyröitä

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat