Harri Syrjänen lisää pekoniin yhden ainesosan – lyömätön lopputulos!
Näin saat paistetun pekonin maistumaan entistäkin paremmalta!
Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kokki Harri Syrjäsen vierailusta Huomenta Suomessa. MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä juontajille muun muassa hämmentävän maistiaisen: vaniljajäätelöä, oliiviöljyä ja sormisuolaa. Lisäksi kokki antoi vinkkejä makaronilaatikon maustamiseen.
Penslaa pekoni!
Lähetyksessä tuli puhe myös oudon toimivista makuyhdistelmistä. Syrjäsellä oli mielessä yksi erityinen pekonivinkki:
– Tykkään todella paljon, kun laitan pekonia uuniritilälle ja penslaan sen vaahterasiirapilla.
Lopputuloksena saa kokin mukaan suolaisen makean ja rapean pekoniherkun.
– Voi käyttää jälkiruoassa ja suolaisessa ruoassa.
Katso myös: Mitä sinä maistat? Harri Syrjänen huijasi juontajien makunystyröitä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Taivaallinen omenahillo
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti