Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjänen lisää pekoniin yhden ainesosan – lyömätön lopputulos!

Pekoni Harri Syrjänen
Harri Syrjäsen mielestä yksi ainesosa tekee pekonista täydellistä. Shutterstock/MTV
Julkaistu 01.09.2024 17:25

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Näin saat paistetun pekonin maistumaan entistäkin paremmalta!

Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kokki Harri Syrjäsen vierailusta Huomenta Suomessa. MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä juontajille muun muassa hämmentävän maistiaisen: vaniljajäätelöä, oliiviöljyä ja sormisuolaa. Lisäksi kokki antoi vinkkejä makaronilaatikon maustamiseen.

Lue myös: Harri Syrjänen tarjoili suorassa lähetyksessä hämmentävän maistiaisen

Penslaa pekoni!

Lähetyksessä tuli puhe myös oudon toimivista makuyhdistelmistä. Syrjäsellä oli mielessä yksi erityinen pekonivinkki:

– Tykkään todella paljon, kun laitan pekonia uuniritilälle ja penslaan sen vaahterasiirapilla.

Lopputuloksena saa kokin mukaan suolaisen makean ja rapean pekoniherkun.

– Voi käyttää jälkiruoassa ja suolaisessa ruoassa.

Lue myös: Näin Harri Syrjänen maustaisi makaronilaatikon

Katso myös: Mitä sinä maistat? Harri Syrjänen huijasi juontajien makunystyröitä

9:26img

Harri Syrjänen maistatti erikoista makuyhdistelmää. 

Tuoreimmat aiheesta

Pekoni