Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjänen esittelee "huikean tuotekehittelyn tuloksen" – pitkän treenin jälkeen syntyi täydellisen graavilohen resepti

0:27img
Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka helposti kala graavataan.
Julkaistu 22.12.2021 15:38

Hannakaisa Taskinen

hannakaisa.taskinen@mtv.fi

Graavilohi kuuluu monen suomalaisen joulupöytään. Nappaa Harri Syrjäsen vinkki!

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki Harri Syrjänen vinkkaa Instagram-tilillään viime hetken vinkin joulupöydän graavilohen valmistukseen.

– Mä rakastan jouluna kalaruokia. Mun joulupöydän kuningas on tietenkin graavilohi. Tätäkin on tullut treenattua pidemmän aikaa, että löyty sopiva balanssi. Tämän huikean tuotekehittelyn tulos on nyt tässä, täydellinen lohi, Syrjänen hehkuttaa julkaisussaan.

Syrjänen lupaa, että "tämä on paras graavi, jonka olet ikinä tehnyt". Kala valmistuu 48 tunnissa. 

Kiinnostuitko? Katso resepti: Harri Syrjäsen maailman paras graavilohi

Lue myös: Moni ei tiedä, mitä graavilohen nimi oikeasti tarkoittaa – tämä kaikki sinun täytyy tietää graavatusta kalasta

Tuoreimmat aiheesta

Graavilohi