Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjäsen helppo pasta – mukana syksyn ehdoton raaka-aine: "Mun yksi suosikeista"

kantarellipasta1
Harri Syrjäsen syksyinen kantarelli-pekonipasta valmistuu helposti ja nopeasti.
Julkaistu 20.08.2021 13:20

Hannakaisa Taskinen

hannakaisa.taskinen@mtv.fi

Sienet sopivat syksyyn. Testaa tv-kokin kantarelli-pekonipasta!

Yllä olevalla videolla vinkkejä sienten käsittelyyn.

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Soppamiehenäkin tunnettu Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.

Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Katkarapupasta puolestaan on Syrjäsen mukaan omiaan treffiruoaksi, ja kesän tunnelmaa ruokapöytään toi huli huli -pasta

Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet syksyyn ja sienisatoon. Tuoreimmassa pastareseptissä onkin hyödynnetty kantarelleja. 

– Syksy on haikeeta aikaa, ei millään haluaisi luopua kesän lämmöstä. Mutta onneksi syksyn myötä tulee uusi satokausi ja sienet. Mun yksi suosikeista on kantarelli, Syrjänen kertoo julkaisussaan.

Katso resepti tästä: Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Näin syntyy maukas texmex-pasta Harri Syrjäsen reseptillä: "Käsittämättömän hyvää"

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka