Kokeile Katin helppoa kuorrutetta joulukinkulle!
Joulukinkun kuorrutus valmistetaan perinteisesti korppujauhoista ja sinapista, mutta nämä raaka-aineet eivät suinkaan ole ainoita vaihtoehtoja maukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.
– Voit sivellä kypsän kinkun pinnan erilaisilla hilloilla, marmeladeilla, chilihillolla, chilitahnalla tai sinapilla riippuen haluatko pintaan mausteita tai makeaa makua, vinkkaa ruoka-alan monitaituri Kati "Hellapoliisi" Jaakonen.
Kati muistuttaa, että korppujauhoillekin on olemassa monenlaisia vaihtoehtoja: voit käyttää esimerkiksi piparkakkumuruja tai vaikka hapankorppuja, ja maustaa niitä erilaisilla jouluisilla mausteilla.
– Tämä kinkku on saanut pintaansa pankojauhoja, joista tulee uunissa upean rapea kuorrute. Kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja ja löydä perinteiseenkin kinkkuun uusi twisti.