Helsinkiläinen Michelin-ravintola lopettaa toimintansa
Helsinkiläinen yhden Michelin-tähden ravintola Postres lopettaa toimintansa, kerrotaan ravintolan Facebook-sivuilla.
Vuonna 2006 avattu yhden Michelin-tähden helsinkiläisravintola Postres lopettaa toimintansa lokakuun lopussa. Ravintolan Facebook-sivuilla kerrotaan, että Postres on viimeistä kertaa auki lauantaina 25.10.2014. Michelin-ravintolan tilalle avataan marraskuun alussa Albertinkadulta tutun lounasravintola Pompierin toinen toimipiste, Pompier ESPA.
– Pompier ESPAn konseptin takana seisovat keittiömestarit Janek Bjurström ja Pekka Sutinen, aivan kuten Albertinkadullakin, Postresin sivuilla kerrotaan.
Postresia alusta alkaen luotsannut Samuli Wirgentius jatkaa edelleen taustavoimana.
– Lähes kymmenen Postresvuoden jälkeen on aika keskittyä hetkeksi perheeseen ja olla läsnä pienten lasten kasvamisessa, Wirgentius toteaa.
Ravintola Postres ehti toimia Helsingissä kahdeksan vuonna. Postres sai vuonna 2008 Michelin-tähden ja samana vuonna se valittiin myös vuoden ravintolaksi. Postresin perustiva. Samuli Wirgentius ja Vesa Parviainen Helsinkiin vuonna 2006.
Petra Tuominen, petra.tuominen(at)mtv.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa