Henrikin himosta jätti-ilmiö – väki sekosi olympialaisten "muffinssimiehestä"

KATSO VIDEO: "Muffinssimies" Henrik Christiansen on hurmannut somekansan "viettelevällä" herkkusisällöllään.

Norjalaisuimari on tehnyt suklaamuffinsseista, ja itsestään, Pariisin olympialaisten someilmiön.

Vaikka Pariisin olympiakylän ruokatarjoiluja onkin parjattu urheilijoiden toimesta jopa ala-arvoisiksi, ainakin jälkiruokapuolelta näyttäisi löytyvän sopivaa syötävää. 

Olympiakylän suklaamuffinssit ovat nousseet suursuosioon, kiitos norjalaisuimari Henrik Christiansenin. Mies julkaisi ensimmäisen suklaamuffinssipäivityksensä TikTokissa 25. heinäkuuta ja antoi tuolloin herkuille ylistävän 11/10-arvosanan.

Olympialaisten virallinen "muffinssimies"

Nyt Christiansen on ehtinyt raportoida näistä ekstrasuklaisista muffinsseista TikTok-tilillään jo yli 10 kertaa. Videot ovat keränneet miljoonia katselukertoja ja Christiansen tunnetaan tätä nykyä "muffinssimiehenä".
Videoiden perusteella nämä mehevät suklaamuffinssit kätkevät sisäänsä valuvaa suklaata, mikä tekee niistä suorastaan vastustamattomia. 

– Tyypit, luulen, että minulla on ongelma, Christensen veistelee eräällä videollaan yöpöydän laatikko täynnä suklaamuffinsseja.

USA Todayn mukaan norjalaisuimarin viraaliksi nousseet muffinssipäivitykset ovat saaneet myös muut urheilijat kuuluisien suklaamuffinssien ääreen. Muun muassa jenkkiuimarit Abbey Witzeil ja Torri Huske ovat tehneet oman arvionsa herkuista. 

–  Suklaamuffinssiksi arvioisin tämän asteikolle 9/10, Huske totesi. 

Lähteet: USA Today, Reuters

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!