Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Koko Suomi himoitsee nyt näitä donitseja – leipuri paljastaa mahtavan maun salaisuuden: "Jos ei onnistu, ei myydä mitään"

7:54img
Julkaistu 26.07.2021 16:59
Toimittajan kuva

Outi Jaatinen

outi.jaatinen@mtv.fi

Munkkis-kahvila Loimaalla on noussut donitsiensa ansiosta niin suosituksi, että kävijöitä tulee kautta Suomen. Mika Tommola kävi kyselemässä, mihin kahvilan herkkujen suosio perustuu.

Videolla päästään kurkkaamaan Munkkiksen keittiöön. Selviää myös, mikä on Munkkiksen suosituin donitsi!

Loimaalla sijaitsee suureen suosioon noussut Munkkis-kahvila, jonka donitseja tullaan maistelemaan ympäri maata. Mikä on näiden munkkien salaisuus? Toimittajamme Mika Tommola kävi ottamassa selvää.

"Mä teen tätä sydämen pohjasta"

Edina ja Drilon Perolli perustivat Munkkiksen puolitoista vuotta sitten. Kun sana maukkaista donitseista lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, alkoi asiakkaita virrata sisään ovista ja ikkunoista.

Drilonin perheellä on taustaa ravintola-alalta. Hän kertoo täydellisen taikinareseptin syntyneen opettelun ja kokeilun seurauksena. Edina kertoo miehensä olevan hyvin tarkka taikinasta. 

– Jos (taikina) ei onnistu, niin laitetaan paikka kiinni, ettei myydä mitään, Drilon sanoo.

Myöskään edellispäivän tuotteita ei Munkkiksessa myydä. Donitsien salaisuus piileekin intohimossa lajiin.

– Mä teen tätä sydämen pohjasta. Mä rakastan tätä työtä, Drilon kertoo.

Munkkis-kahvilassa riitti jonoa heti aamusta. Mika Tommola kuulosteli asiakkaiden tunnelmia paikan päällä!

6:21img

Lue myös: Jäätelökioskeilla ikäviä uutisia himoitun kesäherkun ystäville – KL: "Pehmismassa on loppu koko Suomesta"

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka