Jopa 300 kahvikupillista päivässä! Kahvinmaistaja Tiina paljastaa, miksi kahvia ryystetään
Millaista on kahvinmaistajan työ? Meiran laboranttina ja kahvinmaistajana työskentelevä Tiina Salenius paljastaa faktat työstään.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin kahvin suosiosta Suomessa. Suomalaiset hörppivät kahvia keskimäärin 4–5 kupillista päivässä, eikä juoman suosio ole laantunut edes kahvipakettien hintojen noustessa.
Se, millaista kahvia päivittäin kuppiimme kaadamme, on erilaisten kahviasiantuntijoiden käsissä. Tärkeässä roolissa ovat muun muassa kahvitehtailla työskentelevät kahvinmaistamisen ammattilaiset.
Yksi heistä on Meiran laborantti Tiina Salenius, joka maistelee parhaimmillaan jopa 300 kahvikupillista päivässä.
Millaista on kahvinmaistajan työ ja miten kahvia pystytään maistelemaan satoja kupillisia päivässä? Entä miksi kahvia ryystetään? Kurkkaa videolta kahvinmaistajan haastattelu!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä