Jos haluat pakastepizzasta parempaa, tee sille näin ennen uunissa paistamista
Suomalaiset syövät hurjia määriä pakastepizzoja vuosittain. Videolta näet, miten tavallisesta pakastepizzasta saa tuunattua helposti parempaa.
Pakastepizzat rantautuivat suomalaisten ruokapöytiin 1990-luvulla. Tänä päivänä suomalaiset ostavat vuosittain jopa 40 miljoonaa pakastepizzaa. Eniten pakastepizzoja ostetaan viikonloppuisin ja erityisesti joulukuussa. Suomen suosituimman pakastepizzan täytteenä komeilevat tutut ja turvalliset tomaatti sekä mozzarella.
Jos haluat pakastepizzastasi hieman parempaa, voit tuunata sitä monella eri tavalla. Moni ei ehkä ole tullut ajatelleeksi, että pakastepizzaan voi myös lisätä erilaisia täytteitä. Katso videolta, millä jipolla saat pakastepizzastasi taatusti parempaa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"