Sanonnasta "Kastikkeesta kokki tunnetaan" en pidä lainkaan. Soosit ovat vain yksi osa annosta ja niillä voi loistaa siinä missä jokaisessa muussakin komponentissa, vaikkakin niihin pääsee kätkemään muita osia enemmän kokin salaisuuksia. Kokonaisuudesta mä kokit tunnen. Mutta ei dissata hitustakaan kastikkeita, vaan isketään niitä nippu tarjolle. Keräilin blogin historiasta parhaita sooseja yhteen ja laitoin niitä lavealla näkemyksellä otsikoiden alle. Toimivat huomattavasti laajemmaltikin, joten otsikossa lähinnä tarjoiluehdotus.
Kastikkeet ovat kaikki joko nestemäisessä tai tahnamuodossa. Jätin esim. lihaa sisältävät soosit toiseen kertaan.
MEKSIKOLAISTA:
MoleMTV Oy, All rights reservedMTV Oy, All rights reservedMTV Oy, All rights reserved
PASTALLE YMS. ITALIALAISELLE:
Kermainen kantarellikastikeMTV Oy, All rights reservedMTV Oy, All rights reserved
BBQ
Ginger ale -kastikeMTV Oy, All rights reserved
KATURUOALLE JA DIPPAILUUN:
Remoulade-kastikeMTV Oy, All rights reservedMTV Oy, All rights reserved
LIHALLE:
Japanilainen pestoMTV Oy, All rights reservedMTV Oy, All rights reservedMTV Oy, All rights reserved