Juhannus on mielestäni täydellinen hetki meksikolaiselle ruoalle. Se on maukasta, rentoa, makumaailmaltaan yllättävänkin moninaista ja parhaimmillaan hyvällä porukalla nautittavaa. Se voi olla raikasta tai syvää, pirun tulista tai ihanan kesäistä. Toiset ruokalajit syntyvät nopsaan, toiset taas vaativat pitemmän haudutteluajan. Lisäksi tässä lajissa pääsee oikaisemaan monessa kohtaa, mutta älä ihmeessä kaikissa. Tortillat ja salsat syntyvät kädenkäänteessä ja ovat eri planeetalta kaupan kaman kanssa. Erilaisia ainesosia pystyy yhdistämään toisiin ruokiin ja kun niitä on tehty tarpeeksi suuri määrä, pääsee napsimaan kätevästi myös nopeaa hiukopalaa saunan lämmetessä.
TACOTÄYTTEET TORTILLAT
Baja Fish Taco eli kalataco chilimajoneesilla ja mango-retiisisalsallaMTV Oy, All rights reserved
Kala-taco chipotle-limemajoneesillaMTV Oy, All rights reserved
Kuhatacot ja tomaattisalsaMTV Oy, All rights reservedChilinen lihahöystöMTV Oy, All rights reserved
Mole-kastike ja oluessa haudutettu possunposki -tacoMTV Oy, All rights reserved
Oluessa haudutettu ja riivitty karitsanpotka tacon väliinMTV Oy, All rights reserved
Kurpitsa-chorizo -taco marinoidulla punasipulillaMTV Oy, All rights reserved
Maissi-vehnätortillatMTV Oy, All rights reserved
Vehnä- ja maissitortillatMTV Oy, All rights reserved
PADAT
Chili con carneMTV Oy, All rights reserved
Chilinen possupataMTV Oy, All rights reserved
LISUKKEET
Guacamole ja mangosalsaMTV Oy, All rights reserved
Juopuneet pavutMTV Oy, All rights reserved
ChipotleriisiMTV Oy, All rights reserved
Kuolema kastikkeella – pirun tulinen salsaMTV Oy, All rights reserved
MUUT
Chimichanga – uppopaistettu burritoMTV Oy, All rights reserved
Enchiladat riivityllä barbacoa-täytteelläMTV Oy, All rights reserved
Meksikolaiset lihapullat tomaattikastikkeellaMTV Oy, All rights reserved
JÄLKIRUOKA
Feta-mansikatMTV Oy, All rights reserved