Juhannus on mielestäni täydellinen hetki meksikolaiselle ruoalle. Se on maukasta, rentoa, makumaailmaltaan yllättävänkin moninaista ja parhaimmillaan hyvällä porukalla nautittavaa. Se voi olla raikasta tai syvää, pirun tulista tai ihanan kesäistä. Toiset ruokalajit syntyvät nopsaan, toiset taas vaativat pitemmän haudutteluajan. Lisäksi tässä lajissa pääsee oikaisemaan monessa kohtaa, mutta älä ihmeessä kaikissa. Tortillat ja salsat syntyvät kädenkäänteessä ja ovat eri planeetalta kaupan kaman kanssa. Erilaisia ainesosia pystyy yhdistämään toisiin ruokiin ja kun niitä on tehty tarpeeksi suuri määrä, pääsee napsimaan kätevästi myös nopeaa hiukopalaa saunan lämmetessä.
TACOTÄYTTEET TORTILLAT
Baja Fish Taco eli kalataco chilimajoneesilla ja mango-retiisisalsalla
Kala-taco chipotle-limemajoneesilla
Kuhatacot ja tomaattisalsaChilinen lihahöystö
Mole-kastike ja oluessa haudutettu possunposki -taco
Oluessa haudutettu ja riivitty karitsanpotka tacon väliin
Kurpitsa-chorizo -taco marinoidulla punasipulilla
PADAT
LISUKKEET
Kuolema kastikkeella – pirun tulinen salsa
MUUT
Chimichanga – uppopaistettu burrito
Enchiladat riivityllä barbacoa-täytteellä
Meksikolaiset lihapullat tomaattikastikkeella
JÄLKIRUOKA