Kuva kiteyttää neronleimauksen: Simppeli muutos kaupan sipsihyllyllä saa miettimään, miksi näin ei ole tehty aina
Monissa kaupoissa on nyt keksitty pieni, mutta asiakastyytyväisyyden kannalta merkityksellinen muutos sipsiosastolle.
Tiedät varmasti sen tunteen: Olet juuri kieränyt viimeisillä voimillasi valtavan supermarketin nurkasta nurkkaan, kunnes huomaat kassoilla unohtaneesi jonkun ostoslistasi oleellisen tuotteen. Yleensä tämä puuttuva tuote sijaitsee kaiken lisäksi kaupan perimmäisessä nurkassa, josta olet juuri raahautunut kassoille.
Sipsit ja kermaviili samalta osastolta
Nyt muutamissa suurissa Facebook-ryhmissä iloitaan joukolla "keksinnöstä", joka poistaa ainakin yhden ylimääräisen mutkan kauppareissulta. Monissa isommissa supermarketeissa on nimittäin otettu käyttöön oma kermaviilien kylmäkaappi, joka on sijoitettu nerokkaasti sipsiosastolle. Näin ollen sipsejä ja dippijauhetta ostaessa ei tarvitse enää palata takaisin maitohyllyille kermaviiliä metsästämään.
Sipsihyllyjen kupeessa sijaitseva kermaviili-jääkaappi on käytössä ainakin useammassa K-Citymarketissa Suomessa. Joissain kaupoissa kermaviilikaappi on ollut käytössä jo muutaman vuoden ajan.
Maailman parhaaksi ruokakaupaksi marraskuussa valitussa K-Citymarket Järvenpäässä kermaviilit on laitettu pieneen kylmäaltaaseen:
Kahden eri osaston tuotteen yhdistäminen samalle hyllyrivistölle ei suinkaan ole ennenkuulumatonta. Vuonna 2016 uutisoitiin rovaniemeläisen K-Supermarket Kauppatorin kauppias Mari Mustosen tempauksesta. Kauppias keksi tuolloin sijoittaa samalle hyllylle naisten terveyssiteet sekä Fazerin Sininen -suklaalevyt.
– Haluamme olla omannäköinen kauppa, ja että asiakkaillamme on hyvä olla. Ja tämähän ei missään nimessä ole vitsi, tämä on asiakaspalvelua, Mustonen kommentoi tuolloin MTV Uutisille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"