Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lappeenrannassa myydään Suomen parhaimpia lihapiirakoita – tiesitkö tätä vedystä ja atomista?

7:53img
KATSO VIDEO: Mistä vety ja atomi ovat oikein saaneet nimensä? Entä miten tehdään herkullisia lihapiirakoita?
Julkaistu 28.07.2024 09:44
Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Toimittajan kuva
Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Halpa vs. kallis makumatkalla -kauden viimeisessä jaksossa selvitetään Lappeenrannassa vedyn ja atomin ero. 

Halpa vs. kallis -sarjan kesäisellä erikoiskaudella reissataan perinneherkkujen perässä! Sarjasta tutut maistelijat Fanni ja Petra perehtyvät maakuntien monenlaisiin antimiin.

Lue myös: Hittiohje! Kirsin uunilihapiirakoita kehutaan järjettömän hyviksi

Halpa vs. kallis makumatkalla -sarja Huomenta Suomessa ja MTV Katsomossa 

Halpa vs. kallis makumatkalla -sarjassa maistellaan suomalaisia perinneherkkuja aina tamperelaisesta pärämätsistä Lemin särään. Luvassa on vauhdikasta torielämää ja rasvaa tihkuavia perinneantimia.

Vety vai atomi?

Kauden päätösjaksossa maistelijakaksikko suuntaa aurinkoiseen Lappeenrantaan. Ensin selvitetään, miten legendaaristen toriherkkujen, vedyn ja atomin, lihapiirakat oikein valmistetaan. 

Lappeenrannan torilla päästään itse asiaan ja selvitetään, mitä vedyt ja atomit oikein sisältävät, ja miltä ne maistuvat.

Mitä eroa on vedyllä ja atomilla? Mistä legendaariset toriherkut ovat oikein saaneet nimensä? Katso videolta Halpa vs. kallis makumatkalla -jakso.

Tuoreimmat aiheesta

Halpa vs. kallis