Suomalainen lihapulla on mainio ruoka. Etenkin, jos sen tekee itse. Ruokaa pyöritellään palloksi kuitenkin kaikkialla maailmassa. Halusin kiertää maapallon eri kolkkia kotoa käsin ja tuoda erilaisia makumaailmoja värittämään ja virittämään arkiruokaa. Lihapullasarja kasvoi lopulta 10-osaiseksi. Mukana on nimestä huolimatta myös kasvispullia. Raaka-aineina on käytetty nautaa, possua, broileria sekä kalaa. Kannattaa kokeilla myös hevosta ja riistaa!
LIHAPULLASAAGAOsa 1 — Italia
http://blogit.mtv.fi/sivumaku/files/2013/02/lihapulla-150x150.jpgOsa 2 — Espanjahttp://blogit.mtv.fi/sivumaku/files/2013/01/espanjalihapullat-150x150.jpgOsa 3 — KreikkaOsa 4 — linssipullat (Turkki)Osa 5 — falafelit (Egypti)Osa 6 -- broileripyörykät (Japani)Osa 7 - itämainen kalapulla-nuudelikeittoOsa 8 - Arancini, täytetyt risottopallotOsa 9 - tilli-vodka-kermakastikkeellaOsa 10 - Munakoisopyörykät