Marsin ja Snickersin resepteihin merkittävä muutos – yhden raaka-aineen määrä karsittu lähes puoleen
Mars Incorporated -yhtiö on lanseerannut uudet, aiempaa terveellisemmät versiot tutuista suklaapatukoista.
VIDEO: Tiedätkö, kuinka Tupla-patukka kuuluisi avata? Katso vastaus videolta!
Vuoden 2019 alussa ympäri maailmaa suosittujen suklaapatukoiden, Marsin ja Snickersin, reseptit muuttuvat aiempaa terveellisempään suuntaan. Sokeria karsitaan suklaapatukoista reilulla kädellä samalla, kun patukoiden proteiinipitoisuutta kasvatetaan.
Muutoksista huolimatta suklaapatukoiden luvataan maistuvan samalta kuin tähän asti.
Jopa 40 prosenttia vähemmän sokeria
Jatkossa molemmat suklaapatukat sisältävät 10 grammaa proteiinia ja huomattavasti vähemmän sokeria.
Uusi Mars-patukka sisältää jatkossa 17,5 grammaa sokeria, mikä on jopa 40 prosenttia vähemmän kuin tällä hetkellä. Uuden Snickers-patukan sokeripitoisuus tulee puolestaan olemaan 14,1 grammaa, eli noin 30 prosenttia nykyistä vähemmän.
Uusien ”More Protein” -patukoiden avulla yhtiö haluaa herätellä keskustelua terveyden ja liikalihavuuden ympäriltä. Yritys suunnittelee myös lanseeraavansa uuden vähäkalorisen tuotemerkin, jonka kaikki tuotteet sisältäisivät alle sata kilokaloria.
Todellisten suklaafanien ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan muutoksista, sillä alkuperäisellä reseptillä valmistetut patukat säilyvät edelleen valikoimissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka