Mies säilytti McDonald’sin hampurilaisateriaa kuusi vuotta – aikoo nyt saada vanhasta hampparista hyvän hinnan
Kanadalaismies myy kuusi vuotta vanhaa hampurilaisateriaansa eBayssa.
Katso videolta, kuinka mcDonald'sin ranskalaiset oikein syntyvät.
Kuusi vuotta sitten vuonna 2012 kanadalainen maanviljelijä osti pikaruokajätti McDonald’sista juustohampurilaisen ranskalaisten kera. Toisin kuin olisi voinut luulla, mies ei kuitenkaan syönyt ateriaansa, vaan päätti tehdä pikaruoka-aterian kanssa pienen kokeen. Dave Alexander halusi nimittäin selvittää, kuinka kauan pikaruoka pysyy syömäkuntoisena.
LUE MYÖS: Tämä Subway-patonki on suomalaisten ehdoton suosikki – kuuluuko sinunkin lempipatonkiesi joukkoon?
Viime viikolla vuosia kestänyt erikoinen kokeilu tuli vihdoin päätökseen, ja nyt mies myy tätä vuosia pöydällä seissyttä ateriaansa verkkokauppa eBayssa. Mies ei kuitenkaan kerro myyvänsä ateriaa pilaantumisen, vaan tilanpuutteen vuoksi.
Lähtöhinnaksi Alexander on asettanut 29,90 dollaria, mutta kiinnostus tuotetta kohtaan on ollut sen verran kovaa, että hinta saattaa hyvinkin kohota moninkertaiseksi.
Ranskalaiset eivät olleet muuttuneet lainkaan
Vaikka hampurilaisaterian ei voida sanoa ikääntyneen kuin hyvän viinin, aika huomioon ottaen se näyttää edelleen suhteellisen hyvältä.
– Ranskalaiset ovat ihmeen hyvän näköisiä. Ranskalaiset näyttävät siltä, kuin ne olisi paistettu tänä aamuna. Hampurilainen on tummentunut hiukan. Sämpylä on kovettunut kivikovaksi, mutta pinnallisesti se näyttää tuoreelta, Alexander kertoi CBC Radion haastattelussa.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
– Asumme maalla, emmekä ole koskaan nähneet kärpästen laskeutuneen sille, mies lisää.
Vertailun vuoksi mies oli valmistanut myös kotitekoisten hampurilaisaterian McDonald'sin annoksen viereen. Kotitekoinen hampurilainen näytti huomattavasti pikaruokaravintolan versiota huonommalta, ja etenkin ranskalaiset olivat muuttuneet lähes tunnistamattomiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku