Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Minna Kuukan neronleimaus! Moni ei ole hoksannut korppujauhojen korviketta: "Löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja"

1:02img
Julkaistu 25.11.2021 20:24

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Radiojuontaja ja MasterChef Vip -kokkauskisan voittaja Minna Kuukka vieraili Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa keväällä, ja kertoi muun muassa suhteestaan ruoanlaittoon.

Katso videolta pätkä Minna Kuukan haastattelusta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Radiojuontaja Minna Kuukka kruunattiin keväällä MTV3:n MasterChef Vip -kokkausohjelman voittajaksi. Amatöörikokki siivitti tiensä voittoon tasaisen vahvoilla suorituksilla.

– Olen tosi onnellinen voitosta, vaikka tämä onkin ihan epätodellista, Kuukka kommentoi kruunaamisen jälkeen. 

Lue myös: Muistatko? Suosikkijuontaja Minna Kuukka ponnahti julkisuuteen kauneuskilpailuista – tältä hän näytti 30 vuotta sitten

Kuukka vieraili keväällä MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa kertaamassa voittotunnelmiaan. Radiojuontaja kertoi myös suhteestaan ruoanlaittoon ja paljasti oman arkiruokabravuurinsa. Kuukan mukaan yhtä bravuuria on todella hankala nimetä, mutta perheeltä kysyttäessä vastaus on selvä:

– Lohikeitto. Olin kyllä vastaukseen hieman pettynyt, että eikö nyt mitään erikoisempaa kuin lohikeitto, Kuukka naureskeli Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Nerokas korvike korppujauhoille lihapullataikinassa

suolakeksit

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Joanna Kuvaja tiedusteli Kuukalta myös näppäriä vinkkejä arkiruoanlaittoon. Kuukka paljasti nerokkaan kikan, jonka oppi aikoinaan lapsensa amerikkalaisen kummisedän äidiltä.

– Kun tekee vaikka jauhelihataikinan tai lihapullia, niin käytetään korppujauhojen sijaan suolakeksejä. Niitähän löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja, paprikaa ynnä muuta. Sellaisen kikan olen lainannut, Kuukka vinkkasi.

Katso videolta pätkä Minna Kuukan haastattelusta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Lue myös:  Hans Välimäki paljastaa arkiruokavinkkinsä – suosittelee erityisesti yhtä jauhelihaohjetta: "Aijaijai"

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran toukokuussa 2021.

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka