Mitä ihmettä, Dr. Oetker? Lapsille suunnattuja välipaloja myydään taskumattivanukkaina, joista voi nauttia "pieniä hörppyjä kerrallaan"
Dr. Oetker on kertonut lanseeraavansa markkinoille uuden välipalatuotteen, josta käytetty nimitys saattaa herättää kuluttajissa varsin erikoisia mielikuvia. Julkaisemassaan tiedotteessa valmistaja kuvailee lapsille suunnattua uutuutta termillä taskumattivanukas.
Dr. Oetkerin Paula-vanukas on suosittu välipalatuote etenkin lapsiperheiden keskuudessa. Tuttujen kylmähyllystä löytyvien tuotteiden rinnalle saapuu tänä keväänä uusi tulokas, helposti mukaan otettava välipalavanukas.
– Kun vanukas otetaan aamulla mukaan koulureppuun välipalaksi, täytyy sen säilyä koko päivän. Nyt ei tarvita jääkaappia säilytykseen, kun vanukas säilyy avaamattomana koko kahdeksan tunnin päivän ajan, Dr. Oetkerin jälkiruokien tuotepäällikkö Petra Sundström kertoo.
Tuote on itsessään kätevä, mutta kummastusta herättää termi, jota valmistaja uutuudestaan käyttää. Dr. Oetkerin julkaisemassa tiedotteessa uudelleensuljettavassa välipalapakkauksessa myytävää tuotetta kutsutaan taskumattivanukkaaksi, josta voi nauttia pieniä hörppyjä kerrallaan.
– Taskumatin muotoiseen välipalapussiin pakattu vanukas nautitaan avattavan korkin kautta. Herkkuhetkiä voi nyt ripotella pitkin päivää, kun pakkauksen voi avata ja sulkea uudelleen ja uudelleen, tiedotteessa kerrotaan.
"Ilmaisulla kuvasimme pakkauksen muotoa"
Taskumatti liitetään vahvasti alkoholiin, ja kyseisen termin käyttäminen lastenvanukkaiden kohdalla on varsin mielenkiintoinen valinta.
Näin Dr. Oetkerilta vastataan varsin erikoiseen termivalintaan.
– Kyse on tuotteesta, joka on pakattu uudenlaiseen pakkaukseen. Tämän tyyppisistä pakkauksista on joissain yhteyksissä käytetty nimeä välipalapussi. Ilmaisulla kuvasimme pakkauksen muotoa. Sisältö on herkullista suklaalle ja vaniljalle maistuvaa vanukasta, Sundströn kommentoi Makuja.fi:lle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"