"Mullistava" kikka tekee lounaasta entistä maukkaamman: "Saa hymyilemään ensipuraisulla"
"Mullistava" tapa valmistaa lounaswrap saa veden herahtamaan kielelle. TikTokissa ihastuttaneesta kokkauskikasta uutisoi verkkolehti Mirror.
Katso videolta, miten valmistuu juustoinen "Toaster-Dilla"!
Useat somekäyttäjät ovat jakaneet eteenpäin päräyttävää niksiä, joka auttaa tekemään wrapeista entistä maukkaampia. Taittelutekniikka varmistaa, että täytteet pysyvät tortillan sisässä ja yhdistyvät jokaisella puraisulla.
Yksi kikasta kertoneista on ruokavaikuttaja Ayeh, joka esiintyy TikTokissa nimellä @cookingwithayeh. Hän julistaa jo 5,2 miljoonaa katselukertaa keränneellä videollaan wrapin taittelutavan olevan suorastaan "mullistava".
Jos video ei näy, voit avata sen tästä.
Näin taittelet täydellisen wrapin
- Aseta ensin wrap-pohja (esimerkiksi rieska tai tortillapohja) kokkaustasolle. Leikkaa wrapin alaosa keskeltä kahtia.
- Laita pohjan päälle valitsemasi täytteet, niin että ympyrän jokaiselle neljännekselle tulee oma täytteensä. Aseta esimerkiksi valitsemasi proteiini yhdelle, salaatti toiselle, tomaatti kolmannelle ja juusto neljännelle pohjan neljännekselle.
- Aloita wrapin taitteleminen halkaistun alaosan vasemmasta puolikkaasta ja etene taittelussa myötäpäivään. Jäljelle jää kolmionmuotoinen wrap-tasku, jonka voi paistaa parilalla.
– Tämä saa sinut hymyilemään ensipuraisulla, Ayeh ylistää.
Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.
Lähteet: Mirror, @cookingwithayeh/TikTok
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka