Nämä muutaman suupalan kokoiset minipizzat ovat herkullinen naposteltava esimerkiksi leffaillan ääreen. Koska pizzapohjan korvaa kesäkurpitsa, eivät herkut vaadi edes taikinan tekemisen vaivaa.
Vähähiilihydraattiset kesäkurpitsapizzaset ovat kokeilemisen arvoinen herkku. Näihin pizzoihin saa käytettyä kesäkurpitsan jos toisenkin!
Kesäkurpitsa-pikkupizzat
Tarvitset:
3 isoa kesäkurpitsaa
oliiviöljyä
tomaattipyreetä
raastettua mozzarellaa
pieniä pepperoniviipaleita
oreganoa
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja aseta ne leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä ja paahda kesäkurpitsoja uunissa noin viiden minuutin ajan. Sivele kesäkurpitsojen päälle tomaattipyreetä ja sen jälkeen mozzarellaa ja pepperonia. Viimeistele oreganolla ja paahda uunissa, kunnes juusto on sulanut, eli noin kymmenen minuutin ajan.
Lähde: Delish