Mietitkö vielä, mitä söisit juhannuksena jälkiruoaksi? Testaa Hellapoliisina tunnetun bloggaaja-yrittäjä Kati Jaakosen rapeaa marenkikakkua, joka maistuu mansikoilta ja raparperilta. Marenkipohan voit ostaa halutessasi valmiina.
Rapea marenkikakku on kesän valloittavin leivonnainen, lupaa ruoka-alan monitoiminainen, Hellapoliisi-bloggaaja Kati Jaakonen.
– Kuka voisi vastustaa ihanan makeaa kakkua, jonka täytteessä maistuu kevään ensimmäiset raparperit ja pinnalla ihanat kotimaiset mansikat, Kati toteaa.
Tee pohja etukäteen – tai oikaise ja osta valmiina!
Katin mukaan kakkupohjan voi valmistaa jo ennakkoon odottamaan ja täyttää hieman ennen tarjoilua. Vaihtehtoisesti voit oikaista ja ostaa marenkipohjat valmiina.
– Sitruunanmakuisen rahkan voit korvata myös muilla makurahkoilla tai käyttää maustamatonta rahkaa. Tarkista silloin sokerin määrä.