Pilasiko piimä Crème Bonjourin? Testasimme eri merkkien ruohosipulituorejuustot

Pilasiko piimä Crème Bonjourin? Testasimme eri merkkien ruohosipulituorejuustot 6:33 Pilasiko piimä Crème Bonjourin? Testasimme eri merkkien ruohosipulituorejuustot
Fanni ja Petra maistelivat eri merkkien ruohosipulituorejuustot

Maistelimme eri merkkien ruohosipulituorejuustot. Katso videolta, mikä oli raadin ehdoton suosikki!

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin elokuussa Crème Bonjour -tuotteiden reseptiuudistuksesta, joka on herättänyt närää kuluttajien keskuudessa. 

Crème Bonjour -tuotteiden pakkauksesta selviää, että tuorejuuston kerma on korvattu tuotteissa nyt kirnupiimällä sekä kookos- ja rapsiöljyllä. Ainesosavaihdosten myötä tuotetta ei enää voi kutsua tuorejuustoksi, vaan se on "levitettävä tuote".

Monissa sosiaalisen median keskusteluissa on nyt pohdittu, mikä tuorejuusto olisi hyvä korvike Crème Bonjourille, mikäli tuotteen maku ja koostumus eivät enää miellytä. 

Halpa vs. kallis -maistelijakaksikko Fanni ja Petra testasivat eri merkkien ruohosipulituorejuustot.

Miltä maistuu uusi Crème Bonjour ja mikä oli raadin ehdoton suosikki ruohosipulituorejuustoista? Katso video!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!