Runebergin laskiaispullat räjäyttävät potin! Katin nerokasta ohjetta on testattava: "Kokeile, miltä maistuvat!"

runebergin-pulla-1_210113_D8S0892-Edit-large
Hellapoliisi

Jos et osaa päättää laskiaispullien ja runebergintorttujen väliltä, syö ne molemmat Runebergin laskiaispullien muodossa!

Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen leipoi tällä kertaa ihanan meheviä Runebergin pullia.

– Helmikuussa kalenterista löytyy useampi juhlapäivä, joihin on vahvasti liitetty omat herkkuleivonnaiset. Runebergin päivää vietetään helmikuun alussa ja kuun loppupuolella nautiskellaan laskiaispullia. Kokeile, miltä maistuvat Runebergin laskiaispullat, Kati sanoo.

Näissä pullissa piilee myös ovela juju: niissä nimittäin maistuu karvasmanteli ja lisätäytteiden avulla saat niistä tuunattua entistäkin överimmän herkun.

– Voit halutessasi täyttää pullat mantelimassalla ja kermavaahdolla, Kati vinkkaa.


Testaa myös hurmaava laskiaispullapitko:

Katin laskiaispullapitko on täydellinen herkku isommalle porukalle 1:05


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!