Runebergin laskiaispullat räjäyttävät potin! Katin nerokasta ohjetta on testattava: "Kokeile, miltä maistuvat!"
Jos et osaa päättää laskiaispullien ja runebergintorttujen väliltä, syö ne molemmat Runebergin laskiaispullien muodossa!
Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen leipoi tällä kertaa ihanan meheviä Runebergin pullia.
– Helmikuussa kalenterista löytyy useampi juhlapäivä, joihin on vahvasti liitetty omat herkkuleivonnaiset. Runebergin päivää vietetään helmikuun alussa ja kuun loppupuolella nautiskellaan laskiaispullia. Kokeile, miltä maistuvat Runebergin laskiaispullat, Kati sanoo.
Näissä pullissa piilee myös ovela juju: niissä nimittäin maistuu karvasmanteli ja lisätäytteiden avulla saat niistä tuunattua entistäkin överimmän herkun.
– Voit halutessasi täyttää pullat mantelimassalla ja kermavaahdolla, Kati vinkkaa.
Katso resepti: Runebergin laskiaispullat – kaksi herkkua yhdessä paketissa
Testaa myös hurmaava laskiaispullapitko:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"