Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Runebergin laskiaispullat räjäyttävät potin! Katin nerokasta ohjetta on testattava: "Kokeile, miltä maistuvat!"

runebergin-pulla-1_210113_D8S0892-Edit-large
Hellapoliisi
Julkaistu 01.02.2021 19:55

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Jos et osaa päättää laskiaispullien ja runebergintorttujen väliltä, syö ne molemmat Runebergin laskiaispullien muodossa!

Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen leipoi tällä kertaa ihanan meheviä Runebergin pullia.

– Helmikuussa kalenterista löytyy useampi juhlapäivä, joihin on vahvasti liitetty omat herkkuleivonnaiset. Runebergin päivää vietetään helmikuun alussa ja kuun loppupuolella nautiskellaan laskiaispullia. Kokeile, miltä maistuvat Runebergin laskiaispullat, Kati sanoo.

Näissä pullissa piilee myös ovela juju: niissä nimittäin maistuu karvasmanteli ja lisätäytteiden avulla saat niistä tuunattua entistäkin överimmän herkun.

– Voit halutessasi täyttää pullat mantelimassalla ja kermavaahdolla, Kati vinkkaa.

Katso resepti: Runebergin laskiaispullat – kaksi herkkua yhdessä paketissa

Testaa myös hurmaava laskiaispullapitko:

1:05img

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka