Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katin mieletöntä laskiaispullaa on pakko kokeilla: "Hauska tapa tarjota isommallekin porukalle"

1:05img
Julkaistu 16.02.2020 14:00

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Laskiainen lähestyy ja kauppojen hyllyiltä on jo jonkin aikaa voinut bongata myös laskiaispullia. Mitä jos testaisit tänä vuonna laskiaispullien leipomista itse ja vieläpä hauskan pitkon muotoon?

Kati "Hellapoliisi" Jaakonen loihti lähestyvän laskiaisen kunniaksi muhkean ja kätevän laskiaispullapitkon.

– Laskiaispullapitko on hauska tapa tarjota laskiaispullaa isommallekin joukolle. Tästä taikinasta voit valmistaa kaksi muhkeaa pitkoa. Voit halutessasi pienentää tai suurentaa ohjeen, Kati vinkkaa. 

Laskiaispullapitkon täytteeksi Kati valitsi tällä kertaa raparperihilloa, joka antaa pullalle ihastuttavan kesäisen maun. Täytteestä voi kuitenkin tehdä halutessaan ihan perinteisenkin.

– Voit käyttää täytteessä mielikuvitustasi. Kokeile erilaisia hilloja ja suklaalevitteitä. 

Kurkkaa resepti: Katin laskiaispullapitko

Lue myös: Jätä jauhelihat kauppaan – kun olet maistanut Katin makaronilaatikkoa, et muuta kaipaakaan: "Mehevä ja helppotekoinen"

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka