Katin mieletöntä laskiaispullaa on pakko kokeilla: "Hauska tapa tarjota isommallekin porukalle"
Laskiainen lähestyy ja kauppojen hyllyiltä on jo jonkin aikaa voinut bongata myös laskiaispullia. Mitä jos testaisit tänä vuonna laskiaispullien leipomista itse ja vieläpä hauskan pitkon muotoon?
Kati "Hellapoliisi" Jaakonen loihti lähestyvän laskiaisen kunniaksi muhkean ja kätevän laskiaispullapitkon.
– Laskiaispullapitko on hauska tapa tarjota laskiaispullaa isommallekin joukolle. Tästä taikinasta voit valmistaa kaksi muhkeaa pitkoa. Voit halutessasi pienentää tai suurentaa ohjeen, Kati vinkkaa.
Laskiaispullapitkon täytteeksi Kati valitsi tällä kertaa raparperihilloa, joka antaa pullalle ihastuttavan kesäisen maun. Täytteestä voi kuitenkin tehdä halutessaan ihan perinteisenkin.
– Voit käyttää täytteessä mielikuvitustasi. Kokeile erilaisia hilloja ja suklaalevitteitä.
Kurkkaa resepti: Katin laskiaispullapitko
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"