Aniko Lehtisen tuoreen Ihan ulkona -kirjan "Se seuraavan päivän booli" sopii sekä nimensä että raikkaiden ainesosiensa ansiosta täydellisesti vappujuhliin.
Olutasiantuntijana tunnetun Aniko Lehtisen raikkaalla reseptillä valmistuu kirpsakka booli. Tämä maistuu myös niille, jotka karttavat erityisen makeita juomia!
Se seuraavan päivän booli
Ainekset:
1 l greippimehua
5 dl karpalomehua
5 dl kivennäisvettä
2 verigreippiä, viipaleina (laita viipaleet pakkaseen edellisenä päivänä)
jäitä
Kaada booliaineet kulhoon tai kannuun ja lisää jäät. Nauti! Vinkki: Jos olet oikein juhlatuulella, voit käyttää greippimehun tilalla greippilonkeroa.
Lähde: Aniko Lehtinen: Ihan ulkona, WSOY 2017
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.