Makuja.fi sai Bar Lilla e:n baarimestari Jarkko Issukalta täydellisen booliohjeen, jolla voi juhlistaa uuttavuotta.
Varsinkin Etelä-Euroopassa tällä hetkellä suosittu cocktail Hugo kääntyy baarimestari Jarkko Issukan mukaan hyvin myös booliksi. Tällä ohjeella saat tehtyä helposti vieraita ihastuttavan juoman:
Hugo-booli
3,5 dl seljankukkalikööriä
1 dl tuorepuristettua sitruunamehua
1 pullo kuivaa Cava-kuohuviiniä
0,5 l kivennäisvettä
Tuoreita mintunlehtiä
Taputtele mintunlehtiä kättä vasten, jotta niistä lähtee parhaiten raikas aromi irti.
Yhdistä kaikki raaka-aineet jäiden kanssa ja sekoita varovasti kylmäksi.
Kuplat kuuluvat uuteen vuoteen, joten kyseinen booli onkin piristävä vaihtoehto. Trendikäs seljankukka ja raikas minttu viimeistelevät juoman. Boolia voi oman maun mukaan terästää vielä esimerkiksi 1–2 desilitralla laadukasta giniä.