Starbucksin uutuusjuoma on nostattanut kohun. Juoma sisältää lähes kolme kertaa enemmän sokeria kuin päivässä kannattaisi syödä.
Starbucksin uusi Double Double Fudge Bar Frappuccino-kahvijuoma sisältää tuplasti enemmän suklaakastiketta kuin aiemmin. Täysmaitoon tehty kahviherkku kermavaahdolla sisältää käsittämättömät 67 grammaa sokeria, mikä käytännössä tarkoittaa lähes 17 teelusikallista eli jopa kolminkertaista määrää suosituksiin nähden. Juoma sisältää kahvia, maitoa ja vaniljasiirappia kuorrutettuna suklaisella kermavaahdolla.
WHO:n suositusten mukaan sokeria tulisi saada korkeintaan viiden prosentin verran päivittäisestä kokonaisenergiansaannista, joka 2000 kilokalorin kulutuksella tarkoittaa kuutta teelusikallista.
Sokeripitoisuudestaan huolimatta tai ehkä juuri siksi juoma on saanut innostuneen vastaanoton asiakkaiden keskuudessa. Frappuccinoa on ylistetty ympäri sosiaalista mediaa.
Lähde: Daily Mail
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.