Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Taivaallinen feta-pastasalaatti vie makumatkalle helteiseen Kreikkaan: "Tän ku syö ei tarvii muuta ku ottaa pikku päikkärit"

0:59img
Näin valmistuu Harri Syrjäsen kreikkalainen fetapastasalaatti.
Julkaistu 21.07.2022 13:14

Emmi Niiniaho

Kokki Harri Syrjäsen kreikkalainen feta-pastasalaatti virittää mielen Välimeren tunnelmaan.

Kokkisodan kaudet näet Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen on lisäillyt seuraajiensa iloksi Instagram-tililleen hyvin kesään sopivia reseptejä. Helteillä kun ei viitsisi enää hikoilla lieden edessä.

Jos etelänmatka Välimeren rannalle ei superhelteiden vuoksi houkuttele, tunnelmaan voi virittäytyä myös kotikeittiössä makumatkan muodosssa. Kokeile esimerkiksi Syrjäsen caeasarsalaattia tai raikasta nizzansalaattia fetalla.

Nyt "soppamies" loihti kreikkalaisen feta-pastasalaatin, jonka maku on yhtä taivaallinen kuin jos söisit sen Kreikassa. Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti kreikkalainen feta-pastasalaatti valmistuu.

Katso resepti: Kreikkalainen feta-pastasalaatti

Harri Syrjäsen kreikkalainen fetapastasalaatti ainekset

Näistä aineksista valmistuu Harri Syrjäsen kreikkalainen feta-pastasalaatti.

"Löytäkää sisäinen Kreikkanne"

Syrjäsen mukaan Kreikassa on nyt liian kuuma, minkä vuoksi hän "raapaisi" heille ominaisen salaatin.

– Nyt ei tarvii sinne asti mennä ja maku on yhtä taivaallinen. Löytäkää sisäinen Kreikkanne ja tuntekaa lämpö sydämessä. Tän ku syö ei tarvii muuta ku ottaa pikku päikkärit.

Lue myös: Tässä on kesän ykkössalaatti! Hans Välimäen törkeän hyvää kastiketta kannattaa testata

Lue myös: Joko testasit hittileivän, johon suomalaiset hurahtivat? Helppo valmistaa – lopputulos voi olla suorastaan ällistyttävä

Katso myös: Henri Alénin tärpät pastan keittämiseen

2:48img

Henri Alénin superhelppo pasta: ”Tärkein juttu, kun sekoitetaan pasta kastikkeeseen…”

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka