Taivaallinen feta-pastasalaatti vie makumatkalle helteiseen Kreikkaan: "Tän ku syö ei tarvii muuta ku ottaa pikku päikkärit"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen kreikkalainen feta-pastasalaatti 0:59 Näin valmistuu Harri Syrjäsen kreikkalainen feta-pastasalaatti
Näin valmistuu Harri Syrjäsen kreikkalainen fetapastasalaatti.

Kokki Harri Syrjäsen kreikkalainen feta-pastasalaatti virittää mielen Välimeren tunnelmaan.

Kokkisodan kaudet näet Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen on lisäillyt seuraajiensa iloksi Instagram-tililleen hyvin kesään sopivia reseptejä. Helteillä kun ei viitsisi enää hikoilla lieden edessä.

Jos etelänmatka Välimeren rannalle ei superhelteiden vuoksi houkuttele, tunnelmaan voi virittäytyä myös kotikeittiössä makumatkan muodosssa. Kokeile esimerkiksi Syrjäsen caeasarsalaattia tai raikasta nizzansalaattia fetalla.

Nyt "soppamies" loihti kreikkalaisen feta-pastasalaatin, jonka maku on yhtä taivaallinen kuin jos söisit sen Kreikassa. Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti kreikkalainen feta-pastasalaatti valmistuu.

Harri Syrjäsen kreikkalainen fetapastasalaatti ainekset
Näistä aineksista valmistuu Harri Syrjäsen kreikkalainen feta-pastasalaatti.

"Löytäkää sisäinen Kreikkanne"

Syrjäsen mukaan Kreikassa on nyt liian kuuma, minkä vuoksi hän "raapaisi" heille ominaisen salaatin.

– Nyt ei tarvii sinne asti mennä ja maku on yhtä taivaallinen. Löytäkää sisäinen Kreikkanne ja tuntekaa lämpö sydämessä. Tän ku syö ei tarvii muuta ku ottaa pikku päikkärit.

Katso myös: Henri Alénin tärpät pastan keittämiseen

Henri Alénin superhelppo pasta: ”Tärkein juttu, kun sekoitetaan pasta kastikkeeseen…” 2:48
Henri Alénin superhelppo pasta: ”Tärkein juttu, kun sekoitetaan pasta kastikkeeseen…”

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.