Julkaistu
Täyttävä ja raikas feta-pastasalaatti vie pikamatkalle Kreikkaan.
Ainekset
- 80 g pastaa (raakapaino)
- 1 iso kerä Gem-salaattia
- 1 vihreä paprika
- 120 g tomaattia
- 100 g vihreitä oliiveja
- 1/3 kurkku
- 1 punasipuli varsineen
- 200 g fetajuustoa
- muutama oksa minttua
- 1 dl oliiviöljyä
- 1/2 sitruuna mehu
- muutama oksa oreganoa (kuivattuna hyppysellinen)
- suolaa, mustapippuria myllystä
Valmistusohje
1. Suikaloi paprika ja kuutioi kurkku. Pilko tomaatit. Leikkaa sipuli varsineen renkaiksi. Halkaise sitruuna. Revi salaatinlehdet pienemmiksi. Irrota mintunlehdet varresta.
2. Valmista kastike lisäämällä oliiviöljyn sekaan suolaa ja mustapippuria, purista puolikkaan sitruunan mehu ja silppua mukaan oreganoa. Sekoita.
3. Kasaa annos ja roiski soosi päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"