Luulitko, että risotto on vaikea tehdä? Testaa Harrin ohje: "Superhelppo ja törkeän hyvä"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen kantarelli-kesäkurpitsarisotto 1:00 Näin valmistuu Harri Syrjäsen kantarelli-kesäkurpitsarisotto
Videolla Harri Syrjänen näyttää tuttuun tyyliinsä, kuinka valmistuu kantarelli-kesäkurpitsarisotto.

Harri Syrjänen on tullut tunnetuksi yhden kasarin resepteistään. Nyt kokki esittelee ensimmäisen kerran risoton one pot -version.

Katso Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Harri Syrjänen, on Instagram-seuraajilleen erityisen tuttu sometilillään jakamistaan yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -pastaresepteistä. Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt monia erilaisia pastoja: muun muassa vihreän hirviön sekä  "kiihottavan" savulohipastan.

Pastojen lisäksi myös keitot ja salaatit ovat tulleet seuraajille tutuiksi. 

Syksyn sesonkeja ovat aiemmin hyödyntäneet Syrjäsen kantarelli-pekonipasta sekä kermainen kesäkurpitsapasta, ja uusimmassa reseptissä hydöynnetään niin kantarelleja kuin kesäkurpitsaakin. Kyseessä on kokin ensimmäinen one pot -risotto.

– Moni kokee, että risotto olisi vaikea, mutta tämä risotto on superhelppo ja törkeän hyvä, kokki kehuu Instagram-julkaisussaan.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka risotto valmistuu!

cab55de5-cb0b-49ed-b705-5aee60b88e75
Näistä ainesosista valmistuu kantarelli-kesäkurpitsarisotto Harri Syrjäsen tapaan.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!