Harri Syrjäsen kesäsalaattia voisi syödä vaikka loppuelämänsä: "Tajuttoman hyvää"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen lohi-avokadosalaatti 1:00 Näin valmistuu Harri Syrjäsen lohi-avokadosalaatti
Näin valmistuu Harri Syrjäsen lohi-avokadosalaatti.

Kokki Harri Syrjänen jakoi ohjeen salaattiin, jota voisi syödä vaikka koko loppuelämänsä.

Kokkisodan kaudet näet Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen on innostunut kesän kunniaksi kokkaamaan Instagram-tilillään herkullisia mutta ihanan raikkaita salaatteja, kuten tämän caesarsalaatin.

Nyt "soppamies" loihti täydellisesti kesäpäivään sopivan salaatin, joka sisältää runsaasti hyviä rasvoja. Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti lohi-avokadosalaatti täyteläisellä kastikkeella valmistuu.

– Jos sun pitää tehdä yhtä salaattia loppuelämä, se on tässä. Tähän ei tarvii pannuja eikä kattiloita, vähän pilkkomista ja salde on valmis, helppoa, Syrjänen kirjoittaa Instagramissa.

"Onnellisten rasvojen salaatti"

Syrjänen toteaa salaatin olevan "onnellisten rasvojen salaatti". Sisältäähän se kalaa, avokadoa ja oliiviöljyä.

– Savulohi ja avokado, ei voi ymmärtää miten hyvää tästä tuli. Yllätä rakkaasi ja itsesi, tää vaan on nii tajuttoman hyvää, Syrjänen kirjoittaa.

Katso myös: Näin pidät salaatin tuoreena pidempään

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat