Harri Syrjäsen kesäsalaattia voisi syödä vaikka loppuelämänsä: "Tajuttoman hyvää"
Kokki Harri Syrjänen jakoi ohjeen salaattiin, jota voisi syödä vaikka koko loppuelämänsä.
Kokkisodan kaudet näet Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!
MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen on innostunut kesän kunniaksi kokkaamaan Instagram-tilillään herkullisia mutta ihanan raikkaita salaatteja, kuten tämän caesarsalaatin.
Nyt "soppamies" loihti täydellisesti kesäpäivään sopivan salaatin, joka sisältää runsaasti hyviä rasvoja. Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti lohi-avokadosalaatti täyteläisellä kastikkeella valmistuu.
– Jos sun pitää tehdä yhtä salaattia loppuelämä, se on tässä. Tähän ei tarvii pannuja eikä kattiloita, vähän pilkkomista ja salde on valmis, helppoa, Syrjänen kirjoittaa Instagramissa.
Katso resepti: Harri Syrjäsen lohi-avokadosalaatti
"Onnellisten rasvojen salaatti"
Syrjänen toteaa salaatin olevan "onnellisten rasvojen salaatti". Sisältäähän se kalaa, avokadoa ja oliiviöljyä.
– Savulohi ja avokado, ei voi ymmärtää miten hyvää tästä tuli. Yllätä rakkaasi ja itsesi, tää vaan on nii tajuttoman hyvää, Syrjänen kirjoittaa.
Katso myös: Näin pidät salaatin tuoreena pidempään
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka