Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola paljasti Makuja.fi-ruokasivustolle yrityksen myydyimmät isot suklaapatukat.
Nämä ovat Fazerin myydyimmät patukat:
1. Kismet
Kismet-keksisuklaa on maitosuklaalla kuorrutettu nougattäytteinen vohveli, joka näki päivänvalon 1974. Kismet on maitosuklaalla kuorrutettu nougattäytteinen vohveli.
Syksyllä 2009 kuluttajat saivat päättää Kismet-suklaan uudesta mausta ja markkinoille lanseerattiin seuraavan vuoden alusta uusi maku Kismet Raspberry Cheesecake
2. Geisha
Geisha-suklaan tarina lähti liikkeelle leivoksesta 1960-luvulla. Peter Fazer oli ihastunut Karl Fazer Caféssa Kluuvikadulla valmistettuun Japonica-nimiseen leivokseen, jossa oli ihana japonais-täyte. Hän pyysi tuotekehitystä kokeilemaan tätä täytettä yhdessä maitosuklaan kanssa.
Geisha-nimi ja vaaleanpunainen väri lainattiin tuotteelle Fazer Parhain –pussin karamellilta, joka sai uuden nimen Tokyo.
3. Fazerin Sininen -suklaapatukka
Karl Fazerin kultainen nimikirjoitus ja sininen pakkaus ovat olleet maitosuklaan tunnus aina sen lanseerausvuodesta 1922 saakka. Sininen väri oli Fazerin perustajalle Karl Fazerille tärkeä väri, joka symboloi hänelle Suomen luontoa ja itsenäistä isänmaata.
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.