Välimäki paljastaa Palacesta lähtönsä taustoja – Hansilta uusi aluevaltaus: Mukana sovellusprojektissa!
Hans Välimäki aikoo keskittyä tulevaisuudessa uusiin projekteihin, mutta paljasti pysyvänsä edelleen ravintola-alalla.
VIDEO: Hans Välimäki puhui aiemmin tänä vuonna urastaan Huomenta Suomen lähetyksessä.
Uutisoimme aiemmin Hans Välimäen lopettavan työrupeamansa Palace-ravintolan ohjaksissa. Hän ilmoitti yllättäen lähtevänsä ravintolasta lähes kahden vuoden urakan jälkeen.
Syyksi lähtöön Välimäki ilmoitti toiset projektit, jotka vievät yhä enenevissä määrin hänen aikaansa. MTV tavoitti Välimäen kommentteja varten ja hän paljastikin nyt hieman, mitä nämä toiset projektit pitävät sisällään.
– Olen ollut tekemässä tietoteknistä sovellusta, Välimäki kertoo.
– Se on sovellus, mikä yhdistää ihmiset ja työpaikat, Välimäki jatkaa.
"En minä muutakaan osaa tehdä"
Sovellus on ollut puolitoista vuotta kehitysvaiheessa ja projektiin sopivien osaajien löytäminen oli ollut Välimäen mukaan haastavaa.
– Nyt oikeat ihmiset ovat löytyneet ja projektia päästään edistämään, Välimäki kertoo.
Nämä tulevat projektit olivat nimenomaan syy, miksi Välimäki päätti lähteä Palace-ravintolasta.
– Paljastetaan nyt sen verran, että pysyn ravintola-alalla, koska en minä muutakaan osaa tehdä, Välimäki kuittaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"