Peruna on yksi suomalaisten suosikkiraaka-aineista kesät talvet. Koostimme yhteen parhaat pottuniksimme!
Peruna kuuluu tärkeänä osana suomalaiseen keittiöon. Vaikka pottu onkin suomalaisille rakas, voisi sitä MTK:n mukaan syödä huomattavasti nykyistä enemmän. Nykyään suomalaiset syövät perunaa vain 50–55 kiloa vuodessa.
Koostimme kaikille perunanrakastajille kesän kunniaksi parhaat pottuniksimme. Hallitsetko jo nämä?
Paras tapa keittää varhaisperunat
Varhaisperunoiden keittäminen mullistuu tällä keittiömestari Pekka Terävän metodilla. Oletko jo testannut? Katso videolta oikea tapa.
1:43Keitätkö varhaisperunat näin?
Killerihyvä perunasalaatti
MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu kokki Linnea Vihonen vinkkasi keväällä ohjeen killerihyvään perunasalaattiin.
9:36Näin teet parasta perunasalaattia.
Kari Aihisen takuuvarma taktiikka parhaaseen perunamuusiin
Pottumuusi on lohturuokaa parhaimmillaan, mutta miten siitä saa erityisen hyvää? Testasimme Kari Aihisen ylistämän metodin.
1:13Parasta perunamuusia ikinä? Testaa yllättävä muusiniksi
Salaisuus pehmeisiin ja maukkaisiin pottuihin
Jos haluat todella pehmeitä ja maukkaita perunoita, valmista ne näin!
1:00Näin valmistat perunat suolapedillä. Lopputulos on todella mehevä ja herkullinen.
Rapsakat päältä, pehmeät sisältä: Testaa hasselbackan perunat
Hasselbackan perunat ovat loistavaa vaihtelua perinteisille keitinperunoille. Näin teet niistä herkullisia!
1:57Takuuvarma tekniikka hyviin hasselbackan perunoihin.
Paras perunaohje ikinä? Testaa vohveliperunat!
Jos pidät hasselbackan perunoista, rakastat taatusti vohveliperunoita! Testaa ohje.
1:18Yhdistelmä rapeaa perunaa, parmesaania ja valkosipulivoita on vastustamaton