Jos vuosi 2020 pitäisi tiivistää yhteen ruoka-annokseen, se olisi tämän australialaisäidin taidonnäyte. Pieleen mennestä ruoasta raportoi muun muassa Metro-lehti ja The Sun.
Videolla vinkit supermehevän lihan grillaamiseen.
Haudutuspadan hienous piilee siinä, että kapistukseen voi käytännössä vain heittää tarvittavat raaka-aineet ja antaa niiden tekeytyä täydelliseksi ruoaksi kaikessa rauhassa. Yksi asia täytyisi kuitenkin todella muistaa: raaka-aineiden lisääminen hauduspataan.
Eräältä perheenäidiltä tämä vaihe pääsi kokonaan unohtumaan. Äiti kertoi tapauksesta haudutuspataresepteihin erikoistuneessa Facebook-ryhmässä.
– Vuosi 2020 tivistettynä yhteen annokseen. Lapset tulevat tänään rakastamaan illallista...siinä on 8 tuntia hautunutta laakerinlehtivettä. Unohdin kokonaan laittaa joukkoon suolalihan. En voinut uskoa eeppistä mokaani, kun avasin kannen, enkä nähnytkään suolalihaa joukossa.
Australialaisäidin mokasta tuli ryhmässä hitti ja monet kertoivat lohdutukseksi omia keittiökommelluksiaan.
– Tämä muistuttaa minua siitä, kun tein kerran italialaista leipää leipäkoneessani. Pilkoin puoli tuntia yrttejä ja valkosipulia, laitoin ne koneeseen ja odotin. Leivästä olisi tullut todella hyvää, jos olisin muistanut lisätä joukkoon veden. Sen sijaan sain kuumaa, maustettua jauhoa, eräs ryhmäläinen kirjoitti.
Tarina ei kerro, miten australialaisäidin lapset suhtautuivat minimalistiseen laakerinlehti-illalliseen.