Appelsiinibooli
Julkaistu
Oletko tarjoamassa vahvaa pääruokaa. Tarjoilepa pirteää boolia alkuruoaksi! Jos haluat siitä vähän aikuisemman vaihda siideri kuohuviiniin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle-kahdeksalle
- 8 appelsiinia
- 2 sitruunaa
- 1 l siideriä
- jääpaloja
Valmistusohje
1. Purista mehu kuudesta appelsiinista.
2. Viipaloi loput appelsiinit, samoin sitruunat. Laita mehut ja viipaleet kulhoon.
3. Laita kulhoon jääpaloja ja kaada päälle siideri (tai kuohuviini) juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka