Sekoita ainesosat keskenään.

Makuja
Kesäinen raparperibooli

Julkaistu 28.05.2024 16:30
Viiden jälkeen -ohjelmassa tiistaina 28.5.24 vieraillut baarimestari ja drinkkiguru Greta Grönholmin kesäisen raparperiboolin voit valmistaa myös alkoholittomana versiona.
- Annosmäärä: 10
Ainekset
- 20 cl raparperilikööriä
- 20 cl mansikkalikööriä
- 1 plo proseccoa
- 40 cl Russian tai Red Soda -mixeriä
- 20 cl itsetehtyä raparperimehua
- 1–2 verigreipin mehu (tuorepuristettu)
Alkoholiton versio
- 1 plo raparperinmakuista alkoholitonta tisleetä (Mocktells Rhubarb-Cranberry flavor non-alcoholic spirit)
- 1 plo alkoholitonta kuohuviiniä
- 40 cl Russian tai Red Soda -mixeriä
- 20 cl itsetehtyä raparperimehua
- 1–2 verigreipin mehu (tuorepuristettu)
- Jos boolista haluaa kirpeämpää, niin joukkoon voi myös laittaa limen tai sitruunan mehua oman maun mukaan.
Raparperimehun ohje
- 2 l raparperia
- 2 l vettä
- 1–2 dl sokeria
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Viisi maistamisen arvoista mocktailia – näitä trendijuomia siemaillessa et alkoholia kaipaa!Täydellisiä vaihtoehtoja glögille: Nämä juomat voi valmistaa myös itse!Kuohuviini taipuu drinkeiksikin – helpot reseptit vappujuhliin!Kesäinen juhlabooliNeljä kesädrinkkiäMakea vai kirpeä booli juhliin? Täydellinen juoma syntyy helposti