Kesäinen juhlabooli
Julkaistu
Valkoviinipohjainen booli sopii hyvin kevään ja kesän juhliin! Raikas booli koristellaan tuoreilla mansikoilla ja limen sekä sitruunan kuorilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2 limen mehu
- 2 sitruunan mehu
- 1/2dl sokerisiirappia
- 1 dl mandariinilikööriä
- 1 dl amarettoa
- 1 pll valkoviiniä
- 2-3 tlk ginger alea
- 1 rasia mansikoita
- 3 dl jäitä
Valmistusohje
Aloita raastamalla koristeraudalla kahden limen ja yhden sitruunan kuori. Seuraavaksi purista isoon kulhoon siivilän läpi 2 sitruunan ja 2 limen mehu. Lisää joukkoon sokerisiirappi, mandariinilikööri, amaretto, valkoviini ja ginger ale. Sekoita ja kaada juoma isoon kannuun, jossa on jäitä ja viipaloituja mansikoita. Koristele lopuksi limen ja sitruunan kuorella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka