Roseebooli

Virvoittava hedelmäinen booli tekee kauppansa elokuisissa illanistujaisissa.

Ainekset

  • 5 appelsiinia
  • 1 l mansikoita
  • 2 litraa roséviiniä (samppanja tai kuohuviinikin käy)
  • 2 l Pommac-virvoitusjuomaa
  • 3 sitruunan mehut
  • runsaasti jäitä
  • iso kourallinen mintunlehtiä

Valmistusohje

Poista appelsiineista kuoret ja valkoinen, hedelmälihaa suojaava nahka. Leikkaa appelsiinit irti lohkoina.

Poista mansikoista kannat ja puolita. Purista sitruunoista mehu.

Kaada juomat riittävän isoon boolimaljaan. Lisää appelsiinit, mansikat, sitruunamehu ja jäät. Viimeistele mintunlehdillä.

Halutessasi voit terästää boolin kirkkaalla viinalla: vodkalla, Koskenkorvalla, Bacardilla jne. Tarjoile jäiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!