Café au lait
Julkaistu
Ranskalaisten ehdoton suosikkijuoma aamiaisella on café au lait, eli suomalaisittain maitokahvi. Oikeaoppisesti café au lait tarjotaan suuresta, korvattomasta ja kulhomaisesta kupista. On makuasia, lisätäänkö kahviin sokeria vai ei.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 annos
- 1½ dl vahvaa kahvia
- ½ dl kuumaa maitoa
Valmistusohje
1. Valmista kahvi ja kuumenna maito.
2. Sekoita suuressa kupissa tai kulhossa. Voit ripotella kahvin päälle kaakaojauhetta, kardemummaa tai kanelia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti