Espressoon upotettu jäätelo
Julkaistu
Affogato tarkoittaa italiaksi hukutettua. Jäätelölle tehdään tässä reseptissä täsmälleen niin: se upotetaan kuumaan espressoon, jolloin se hukkuu suloisesti kahvikastikkeensa alle.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 8 palloa vaniljajäätelöä
- 4 annosta kuumaa espressoa, makeuttamattomana
Valmistusohje
Helppo yhden vaiheen jälkiruoka kaikille rentoja päiviä ja öitä rakastaville!
- Laita juomalasiin 2 palloa vaniljajäätelöä per annos.
- Kaada tulikuuma espresso päälle ja tarjoile heti, jotta jäätelö ei ehtisi sulaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"