1. Puhdista jänis ja leikkaa se patapaloiksi. Reidet paloitellaan 3 osaan, rinta 2 osaan ja selkä 4 osaan. Kaula ja mahanreunat käytetään keitettäessä, mutta ei tarjoilla. Puhdista sipuli, porkkana ja valkoraitaiset punajuuret. Kuori sipuli ja porkkana ja paloittele. Murskaa katajanmarjat.
2. Ruskista lihat hyvin voissa ja siirrä pataan. Ripota päälle jauhot ja sekoita. Lisää sipuli, porkkana ja raitajuuret. Kaada pataan viini, riistafondi ja soija, lusikoi tomaattipyree. Lisää katajanmarjat, laakerinlehti, suola, pippuri ja viinimarjahyytelö. Keitä kannella peitettynä hiljakseen noin 45 minuuttia, tai kunnes liha on mureaa. Tarkista, ettei pata pääse kuivumaan ja lisää nestettä tarvittaessa.
3. Poista sokeriherneistä kovat kannat ja suikaloi palot. Nosta liha, porkkana ja raitajuuret padasta kannelliseen tarjoilukulhoon. Poista ne osat lihasta, joita ei tarjoilla sekä laakerinlehdet ja katajanmarjat. Siivilöi kastike, kiehauta se ja kaada lihojen ja vihannesten päälle, sirota pinnalle sokerihernesuikaleet ja tarjoile heti keitettyjen perunoiden, pihlajanmarjahyytelön ja hölskytyskurkkujen (kurkkuviipaleita ja etikkaa hölskytetään kahden lautasen välissä) kanssa.