TOIMI NÄIN: Valmista kronitsien ja pasteijojen taikina. Lämmitä voi huoneenlämpöiseksi ja sekoita siihen taikinakoukulla jauhot. Muotoile leivinpaperin välissä neliöksi. Sekoita kaikki muut ainekset taikinakoukulla keskenään. Muotoile taikinasta neliö ja siirrä 20-asteinen voi vinottain taikinan keskelle. Nipistä reunat kiinni ja kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen ja taita kolmeen osaan. Vuoraa kelmulla. Jäähdytä pakkasessa 5 min ja jääkaapissa 5 min. Toista sama vielä kahdesti. Viimeisen kerran jälkeen anna jäähtyä jääkaapissa 20 min. Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Valmista tyrnikiisseli. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi ja siirrä kattilan liedelle. Kuumenna miedolla lämmölle kiehuvaksi ja kun seos muodostaa isoja kuplia siirrä se toiseen astiaan jäähtymään.
Valmista gluteeniton kakkupohja. Lämmitä maitoa miedolla lämmöllä ja lisää siihen psyllium voimakkaasti sekoittaen. Kuori ja pilko raparperit pieniksi paloiksi. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vuorotellen psylliummaitoa ja kuivia aineita. Kääntele lopuksi nuolijalla raparperit joukkoon. Jaa kahteen leivinpaperilla vuorattuun PME-vuokaan (halkaisija 10-12 cm). Paista uunin alatasolla 40-50 minuuttia tai kunnes tikku tulee puhtaana ulos. Jäähdytä.
Valmista vegaanisen leivoksen pohjat. Vuoraa kaksi 10-12 cm halkaisijan PME kakkuvuokaa leivinpaperilla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää öljy ja vesi. Sekoita valkoviinietikka iKaffeen ja lisää taikinaan. Kaada seos tasaisesti kakkuvuokiin ja paista 40-50 minuuttia uunin alatasolla tai kunnes tikku tulee puhtaana ulos. Jäähdytä.
Valmista raparperihilloke. Kuori ja pilko raparperit ja lisää ne hillosokerin kanssa kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä. Säästä raparperien kuoret ja paahda suikaleita 6-8 minuttia 200 asteeessa. Näistä tulee koriste kakun päälle. Valmista kreemi vegaanisiin leivoksiin. Liota cashewpähkinöitä vähintään 4 tuntia tai keitä ne runsaassa vedessä 10 min. Valuta vesi pois ja lisää tehosekoittimeen. Lisää loputkin aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Siirrä jääkaappiin.
Kauli jäähtynyt taikina 1 cm:n paksuiseksi levyksi ja ota siitä 4 cm halkaisijan ympyrän mallisella muotilla 12 palaa ja aseta sivuun. Lopusta taikinasta leikkaa 4 cm x 4 cm neliöitä pasteijoita varten. Paista pyöreitä palasia rapsiöljyssä (180 C) 2-3 minuuttia/puoli ja aseta jäähtymään. Kuorruta kronitsipohjat sokerilla. Leikkaa vuohenjuustosta 0,5 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne munalla voidellun pasteijaneliön päälle. Ripottele päälle noin 1 rkl suppilovahveroita. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Leikkaa jäähtyneen pasteijan päälle tuoretta timjamia.
Valmista kauralastut. Sulata voi kattilassa ja poista liedeltä. Lisää siihen sokeri ja muut aineet. Ota teelusikalla massasta pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille ja paista 200 asteessa 5-10 minuuttia. Jäähdytä. Sulata suklaa mikrossa ja siirrä pursotinpussiin. Leikkaa pää pois ja spritsaa suklaata lastujen päälle.
Valmista marenkivoikreemi. Mittaa valkuaiset ja sokeri kulhoon ja siirrä kulho vesihauteeseen. Sekoita ajoittain. Kun et tunne sormien välissäsi sokerikiteitä, voit siirtää valkuaissokeriseoksen yleiskoneen kulhoon ja vatkata sen marengiksi. Lisää huoneenlämpöinen voi hiljalleen marengin joukkoon. Värjää massa valkoiseksi Wiltonin valkoisella elintarvikevärillä ja tipalla violettia pastaväriä. Siirrä pursotinpussiin ja leikkaa pää pois.
Vaahdota raparperikakun täytteen kerma ja lisää siihen sulatettu valkosuklaa. Täytä raparperikakku. Aseta ensimmäinen pohja kakkualustalle. Kostuta maidolla. Pursota reunaan pohjan päälle kreemiä renkaan muotoon. Lisää sisälle raparperihilloketta ja pilkottuja mansikoita. Lisää niiden päälle valkosuklaamousse. Täytä loput kerrokset samalla tavalla. Levitä kreemiä ohuelti kakun reunoille ja päälle luodaksesi semi-naked efektin. Siirrä kylmään. Valmista vegaanien kreemi. Vatkaa vaahdoksi margariini ja tomusokeri. Lisää joukkoon cashewtahna. Mausta vaniljasokerilla ja raastetulla sitruunan kuorella. Siirrä pursotinpussiin, jossa tiheä tähtitylla.
Leikkaa jäähtyneet mustikkapohjat kahteen osaan. Ota 4-5 cm:n halkaisijan kokoisella ympyrämuotilla pohjista 24 palaa. Kostuta sitruunanmehulla. Pursota päälle vegaanista sitruunakreemiä ja lisää päälle tuoreita mustikoita. Aseta päälle toinen pohja ja kostuta. Pursota myös näiden päälle kreemiä. Aseta päälle tuoreita mustikoita ja sitruunaviipale. Koristele ripottelemalla luster dusteria leivosten päälle. Siirrä kylmään.
Leikkaa kronitsit kahteen osaan ja täytä kiisselillä. Pursota päälle vaniljamoussea ja spritsaa päälle hieman lisää kiisseliä. Aseta moussen päälle vielä tuoreita tyrnejä koristeeksi. Valmista valkosuklaavaluma. Mikrota pienessä kulhossa kerma ja lisää siihen rouhittu valkosuklaa ja sekoita. Värjää valkoisella värillä. Siirrä pursotinpussiin ja jäähdytä. Ota kakku jääkaapista ja pursota valuma kakun reunoilla. Lisää kakun päälle tuoreita mansikoita ja paahtamasi raparperin kuoret.