- Aloita tekemällä kuivakaramelli. Laita kattilaan sokeri ja anna sen sulaa niin kauan, kunnes muuttuu kullanruskeaksi. VARO, ETTEI PALA!
- Lisää sulatettu voi.
- Lämmitä kerma ja glukoosi.
- Lisää kerma + glukoosi sulatetun sokerin sekaan hyvin sekoittaen.
- Poraa seos: sekoita yhteen sauvasekoittimella.
- Lisää suklaa ja suola, emuloi: sekoita yhteen sauvasekoittimella.
- Anna jäähtyä kelmun alla yön yli.
- Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
- Lisää karamelliganachea 1/3 kerman määrästä kerman joukkoon ja sekoita hyvin.
- Pursota karamellikerma pullan ulkoreunalle.
- Pursota lopuksi loput karamelliganachesta pullan keskelle.

Makuja
Julianan laskiaispullatäyte eli suolakaramellitäyte

Julkaistu 21.02.2025 16:45
Kun haluat vaihtelua laskiaispullan täytteeseen, testaa Koko Suomi leipoo -ohjelman tuomari Juliana Hokkasen resepti.
Suolakaramelliganache
- 105 g sokeri
- 35 g sulatettu voi
- 2 dl kuohukerma
- 12 g glukoosi
- 130 g karamellisuklaa/maitosuklaa
- 3 g suola
Lisäksi
- 5 dl vispikerma