POHJA: Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää voi-sokerivaahdon joukkoon, älä vatkaa vaan sekoita. Jaa taikina 10 pieneen voideltuun muffinssivuokaan ja paista 5 min 175 astetta
PASSION-JUUSTOTÄYTE: Halkaise passionhedelmät, ja purista niistä mehu sekä paseeraa kivet pois siivilän läpi. Sekoita keskenään kaikki aineet. Lisää noin 1 dl massaa/vuoka ja paista kakkuja 160 astetta n. 15 - 20 min. Tarvittaessa peitä vuoat kannella tai foliolla, jos alkaa päällinen tummua.
KASTIKE: Soseuta käyttämättä jättämäsi mango ja tumma luumu. Lisää sokeria maun mukaan.
KORISTELU: Irrota kakut vuoista, käytä pientä veistä tarvittaessa tai ohutta lastaa. Kuori mango, ota huomioon mangossa “kivi” sisällä. Leikkaa ohueksi viipaleeksi ja kierrä kukan muotoon. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja värjää se keltaisella väripastalla. Laita tyllalla varustettuun pursotinpussiin. Koristele jäähtyneet kakut värjätyllä vatkatulla kermavaahdolla käyttäen tähtityllaa. Asettele luumulohko kauniisti kermavaahtoon nojaten.