Poreileva mehujuoma
Julkaistu
Maa- ja kotitalousnaisten reseptillä valmistettu mehujuoma sopii vaikkapa vappupiknikille. Resepti: Helena Velin ja Satu Nokkonen Kuva: Timo Viljakainen
Ainekset
- 3 dl puna- tai mustaherukkahöyrymehua
- 6 dl vettä
- 3–5 dl sitruunavirvoitusjuomaa (tai osa kivennäisvettä)
- 0,5 sitruunan mehu
- (pakastemarjoja)
Valmistusohje
Sekoita ainekset.
Pakkaa pulloihin. Lisää halutessasi jäisiä marjoja sekaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi